Cum să creșteți potența și să îmbunătățiți erecția

nuci pentru a crește potența

Din cele mai vechi timpuri, s-a căutat mijloace care ar putea ajuta un om. Am băut potiunea de dragoste și, te rog, am apărut în fața femeii cu toată puterea și pregătirea. Astfel de fonduri au fost numite „afrodisiace". În ciuda secolelor de cercetări, marea majoritate a acestor remedii au fost fie tonice, precum ginsengul și vitaminele, fie energizante, precum cafeaua și ciocolata, fie pur și simplu talismane, acționând pur psihologic. Singurul remediu eficient a fost scoarța copacului african yohimbe.

Nu e de mirare că spun că cel mai mare organ sexual este în capul nostru. Creierul este cel care se ocupă de toate manifestările sferei sexuale umane: creează o stare emoțională, nevoia de act sexual, atracție față de sexul opus și oferă reacții care realizează această atracție.

În limbajul științei, atracția față de sexul opus se numește libido. Pe fondul libidoului, imaginile erotice în combinație cu iritarea zonelor corespunzătoare provoacă excitare a centrului genital din creier. Ca rezultat, impulsurile nervoase se repetă din acest centru către diferite organe și fac inima să fluture, iar respirația se accelerează. Tensiunea arterială crește. Sub îndrumarea centrilor măduvei spinării, penisul se umple de sânge, crește și încordează de multe ori (de 4-10 ori). Așa apare o erecție. Excitarea emoțională și activarea glandului penisului duc la contracția veziculelor seminale și eliberarea spermatozoizilor - ejaculare și orgasm. Întreruperea activității coordonate a oricăreia dintre aceste legături poate provoca disfuncție sexuală, în primul rând pierderea capacității de erecție.

De ce este atât de dificil să influențezi comportamentul penisului? La urma urmei, o persoană își controlează de obicei bine corpul: chiar și cu ochii închiși și în gravitate zero, mâinile și picioarele sale sunt complet supuse voinței. Dar ideea este că putem comanda doar acei mușchi care se atașează de oase. Dar există și alți mușchi care sunt dincolo de controlul nostru. Sunt situate în pereții organelor interne și ai vaselor de sânge. Penisul este sub controlul unor astfel de mușchi și, prin urmare, aproape nu depinde de voința proprietarului.

Cu toate acestea, comportamentul său este determinat de impulsurile nervoase. Sistemul de reglare nervoasă seamănă cu o comunicare telegrafică. La postul de comandă apare o „comandă" sub formă de semnale electrice care circulă de-a lungul firelor - nervi. La capătul firului stă un „operator de telegrafie", care traduce impulsurile curente în ordine, care sunt transmise organelor. Aceste ordine sunt substanțele care provoacă contractarea și relaxarea mușchilor.

În interiorul penisului sunt două așa-numite corpuri cavernose. Mușchii trec de-a lungul pereților „peșterilor", datorită cărora își pot schimba volumul. În starea normală, „flacidă", mușchii corpurilor cavernoși și mușchii arterelor mici ale penisului se află într-o stare de contracție – tonusitate slabă. O cantitate mică de sânge circulă constant în ele, dar acest lucru nu este suficient pentru a da elasticitate penisului.

Situația se schimbă complet odată cu excitația sexuală. Organele genitale primesc impulsuri puternice care determină relaxarea fibrelor musculare din pereții arterelor și corpurilor cavernosi ai penisului. Ca urmare, penisul și corpul cavernos sunt umplute cu sânge arterial, crescând în dimensiune - are loc o erecție.

Când excitația sexuală scade, mușchii din corpurile cavernose se contractă și stoarce sânge din ei, ca apa dintr-un burete - sfârșitul unei erecții.

Substanța care spune mușchilor să se relaxeze se numește acetilcolină. Este distrus rapid de o enzimă specială. Când șobolanii au fost injectați cu substanțe care suspendă acțiunea acestei enzime, aceștia au copulat ore în șir. Cu toate acestea, aceste substanțe nu acționează selectiv.

Oamenii de știință americani au propus o altă soluție la această problemă. În 1998, ei au primit Premiul Nobel pentru Medicină pentru descoperirea unei legături chimice speciale între acetilcolină și mușchi. Este oxid nitric, care asigură formarea de substanțe care duc la relaxarea mușchilor corpurilor cavernoși și la o erecție. Acum, farmacologii sunt capabili să controleze acest proces.

La ce vârstă apare o erecție și când dispare în mod normal?

Primele erecții fiziologice apar la băieți încă de la 5-6 ani și nu sunt asociate cu experiențe erotice. Apoi erecțiile devin mai frecvente, iar în timpul pubertății apar deja ca o manifestare a atracției față de sexul opus. Capacitatea maximă de erecție la un bărbat este de aproximativ 20 de ani, apoi scade treptat, dar dispare complet pentru toată lumea la timp - pentru cineva rămâne până la 90 de ani, pentru cineva se pierde chiar și după 40 de ani.

Ce boli duc la pierderea capacității de erecție?

În primul rând, alcoolismul, deoarece în doze mari alcoolul are un efect dăunător asupra capacității de erecție. Același lucru este valabil și pentru droguri, în special cocaină, ecstasy, fenamină: ele măresc potența pentru o perioadă scurtă de timp, dar literalmente după câteva trucuri „opresc-o". Reduce potența și prostatita, diabetul zaharat și unele boli hormonale, precum și scleroza vasculară, în special a vaselor extremităților inferioare. La fel se întâmplă și dacă, fără sfatul medicului, încep să ia hormoni sexuali masculini - excesul lor acționează exact în sens invers. Depresia, anxietatea și așteptarea unor necazuri au, de asemenea, un efect negativ.

Când are loc ruperea erecției?

La tineri, o erecție în timpul primului act sexual se întrerupe adesea din cauza excitării excesive. Cu cât un tânăr dorește mai mult intimitate, cu atât este mai dificil să obții o erecție. Și aici comportamentul plin de tact al unei femei este foarte important - la urma urmei, uneori motivul este în ea însăși, în faptul că a spus sau a făcut ceva greșit. Dacă ceva nu funcționează cu contacte repetate, poate fi suspectată patologia. În general, o anumită femeie nu înseamnă atât de mult pentru un bărbat la vârsta de 20 de ani, dar cu cât acesta devine mai în vârstă, cu atât individualitatea ei devine mai importantă pentru el.

Cum afectează intensitatea activității sexuale erecția?

Orice abatere de la normă, atât excesul, cât și deficiența, are un efect negativ. Se știe că pauzele lungi - câteva luni - reduc erecția. Există chiar și „neputința marinarilor". Pe de altă parte, 7-8 acturi sexuale pe săptămână pot reduce, de asemenea, potența.

Ce poate fi considerată norma vieții sexuale?

Fiecare, desigur, are a lui. Dar, în medie, pentru un bărbat căsătorit, acestea sunt 2-3 acturi sexuale pe săptămână. Frecvența minimă, normală, este o dată la două săptămâni.

Capacitatea de a concepe este asociată cu o erecție?

Direct nu. La un bărbat, vârful producției de hormoni sexuali este atins la vârsta de 30 de ani, iar potența în acest moment este deja în scădere, deși foarte treptat. Capacitatea de a concepe durează mult mai mult. Deși, dacă infertilitatea este asociată cu o lipsă de hormoni sexuali, erecția poate scădea și ea.

Cum afectează activitatea fizică?

Activitatea fizică moderată crește potența, exercițiul excesiv o reduce. Și nu doar oboseala este de vină. Construirea mușchilor puternici „ia" o mulțime de hormoni sexuali, ca urmare, potența scade. Acest lucru trebuie reținut pentru cei pasionați de culturism.

Cum să crești potența: rețete populare pentru a crește potența

Statisticile spun că aproape fiecare al treilea bărbat se confruntă din când în când cu o problemă sexuală. În acest articol, vom atinge doar câteva rețete interesante ale medicinei tradiționale pentru a crește potența. Să ne dăm seama mai întâi de ce există o scădere a libidoului, ce factori, potrivit medicilor, afectează potența. Desigur, vorbim despre un fenomen temporar, și nu despre o boală gravă în care este necesar să consultați un medic și, în primul rând, să aflați cauza.

Diferitele circumstanțe afectează scăderea temporară și relativă a potenței. Acesta este stres cronic, stres fizic și psihologic, tulburări mentale puternice. . .

Alcoolul și tutunul au, de asemenea, un efect negativ asupra potenței. Fumatul duce la vasoconstricție, iar aceasta este plină de o scădere a aportului de sânge la organele genitale.

Dacă o situație stresantă a influențat scăderea potenței, atunci există o singură rețetă - pentru a oferi corpului posibilitatea de a se odihni (chiar și de sex), de a se relaxa:

  • masaj ușor;
  • cursuri de yoga - exerciții speciale activează circulația sângelui în zona pelviană și genitală;
  • băi parfumate.

Reteta populara: bai relaxante in frunze de dafin. Preparați frunzele și turnați infuzia în baie, adăugați infuzia de flori de mușețel, luați 15-30 de minute înainte de a merge la culcare. Sau lăsați frunzele de dafin în apă rece timp de 12 ore și apoi faceți și o baie.

Medicii spun că, dacă cauza impotenței sexuale sunt diverse boli (diabet, obezitate, epuizare, boli cardiovasculare), atunci este imperativ să se trateze boala de bază, iar apoi problema cu potența va dispărea, iar în alte cazuri - pentru a calma și întărește corpul. Și trebuie să începeți cu o dietă normală. Deci, pentru bărbați, în primul rând, hrana proteică este foarte importantă. Acestea sunt carnea, peștele, ouăle, nucile, semințele, fasolea, mazărea, boabele de soia.

O rețetă veche și cunoscută sunt omletă. Cea mai ușoară opțiune sunt ouăle prăjite în ulei. Pentru un efect mai mare, puteți prăji ouăle cu ceapă. Ceapa ajută, de asemenea, la creșterea activității sexuale, dă energie organismului. În plus, carnea mărește puterea sexuală a bărbaților, dar nu trebuie să mănânci niciodată în exces.

Dacă carnea este plictisitoare, mâncați pește. Macrou proaspăt, bine gătit, bulion de raci - toate acestea ajută la creșterea potenței sexuale. Pentru garnitură - legume, care conțin multe vitamine diferite: sfeclă sub orice formă, ridichi, napi, măsline, morcovi.

Activitatea sexuală este sporită de fructele de mare. Stridiile, rapana, midii într-un sos picant vor fi pe măsură. Pentru sos, prăjiți ceapa, adăugați câteva picături de suc de lămâie, țelină, pătrunjel (aceste ierburi au efect stimulator) și roșii, fierbeți totul. Se toarnă peste stridiile coapte la cuptor cu acest sos.

Apropo, despre roșii. Roșiile sporesc activitatea glandelor sexuale. Adevărat, cel mai mare beneficiu pentru bărbați de la ele este dacă roșiile sunt coapte în cuptor sau stinse, adică supuse unui tratament termic. Nu degeaba italienii temperamentali consideră un astfel de amestec ca la baza multor feluri de mâncare: roșii, usturoi, ulei de măsline.

Aveți întotdeauna nuci și semințe la îndemână. Conțin vitamina E, care, de asemenea, te menține în formă. Nuci, migdale, seminte de susan. Semințele de susan din India sunt sfătuite să fie consumate cu miere. Prăjiți semințele de susan și amestecați cu miere. În India, de exemplu, coriandru este folosit pentru a crește libidoul. Se adaugă la diverse produse de patiserie.

Cea mai delicioasa reteta oferita in multe remedii populare este un amestec de miere cu nuca. Pregătiți un amestec din părți egale de miere și miez de nucă zdrobit, luați 30 de minute după mese de 2-3 ori pe zi, 2 lingurițe timp de 3-4 săptămâni.

Smochinele sunt folosite și de popoarele din sud pentru a crește potența. Acționează ca un agent de întărire a forței, stimulând activitatea inimii (ceea ce este foarte important), a ficatului și a rinichilor.

O altă rețetă din medicina populară. Sâmburii de nuci de pin sunt măcinați adăugând apă și se ia o jumătate de pahar din acest lichid alb pe zi.

În rândul popoarelor din Transcaucazia, produsele lactate fermentate sunt folosite și pentru creșterea dorinței sexuale: gatyg, iaurt. Ceaiul și cafeaua sunt, de asemenea, băuturi stimulatoare. Și în Transcaucazia, sunt preparate și cu adaos de diverse condimente: cuișoare (apropo, este folosit în aceleași scopuri în China), pudră de ghimbir, șofran.

În Asia Centrală, fisticul este considerat un mijloc de creștere a forței masculine și de întărire a inimii.

În Grecia, uleiul de măsline este considerat un remediu indispensabil pentru impotență. Uleiul de măsline este bogat în acizi grași și oferă hrană și energie organelor genitale.